Nume:
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
E-mail:
office@cleansmart.ro
Telefon:
0744 386 403
Website:
http://cleansmart.ro
Facebook

Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Firme curatenie

Firma de curatenie case, birouri, banci, institutii publice, spatii comerciale, hale, unitati industriale – servicii de curatenie personalizate, personal calificat, echipamente si consumabile profesionale – servicii complete, flexibile si adaptate cerintelor fiecarui beneficiar!

Detalii

   Smart Clean a aparut in anul 2008 ca o necesitate, aceasta fiind impusa de nevoia existentei unui jucator important pe aceasta piata. Nu promovam ideea de a vinde cel mai mult sau cel mai ieftin insa cu siguranta vindem cel mai bun serviciu profesional de curatenie de pe piata, aceasta fiind principala noastra preocupare.

   Un alt detaliu important care face diferenta este acela ca folosim doar solutii si echipamente profesionale, cu un randament ridicat, ecologice in conformitate cu legislatia in viguare. Smart Clean nu ofera doar o lista de servicii ci impreuna cu clientul dezvolta solutii complete de igiena in concordanta cu nevoile acestuia. Desi unii au intrat in CRIZA, noi ne aflam pe un trend ascendent datorita aborderii corecte a clientilor si a nevoilor acestora asigurandu-ne astfel numarul 1 in top 10 Firme de curatenie din Bacau.

   In ultimul timp tot mai multe firme opteaza catre externalizarea serviciilor de curatenie din nevoia unor servicii profesionale cat si din nevoia diminuarii costurilor cu mentenanta. Fiecare cerere de oferta este tratata cu deosebit profesionalism rezultand o solutie creata care sa raspunda nevoilor clientului si care sa il ajute sa isi imbunatateasca si sa-si mentina imagine apeland la noi. Am reusit sa construim un brand Smart Clean care sa poata concura cu orice jucator pe aceasta piata.

   Construind solutii mulate pe trebuintele clientului practic beneficiarul are posibilitatea negocierii preturilor pentru orice mai putin a calitatii lucrarilor, aceasta fiind implicita. Din dorinta de a deveni cei mai buni, am dezvoltat sisteme inovatoare utilizand cele mai eficiente solutii de igiena. Principala noastra startegie in atingerea acestui obiectiv consta in cresterea calitatii serviciilor printr-un profesionalism al echipelor de interventie cat si al managementului acestora, acesta facand diferenta fata de concurenta.

   Rezultatul nu s-a vazut imediat, insa am ajuns sa formam o echipa unita, motivata, riguros selectata si instruita. Suntem mandri de faptul ca am reusit sa descoperim personane pregatite pentru succes, cu ajutorul carora am reusit sa ne situam pe locul 1.

 

Servicii

   Smart Clean ofera servicii profesioniste la preturi avantajoase:

   Curatenie si igiena profesionala pentru hale industriale, depozite, unitati de productie, institutii publice, private

   1. Curatenie dupa constructor:

   - Curatarea si degajarea moluzului;

   - Curatarea vopselei ramase pe geamuri, tocuri, usi sau alte suprafete;

   - Spalarea, decaparea si lustruirea mecanica a pardoselilor cu monodiscul;

   - Spalarea mecanizata a pardoselilor dure si indepartarea petelor de var, vopsea;

   - Curatarea prizelor, intrerupatoarelor si plintelor;

   - Indepartarea petelor de pe pereti lavabili;

   - Stergerea prafului.

   2. Curatenie generala:

   - Indepartarea paianjenilor;

   - Stergerea prafului de pe mobilier;

   - Igienizarea suorafetelor vitrate;

   - Curatarea grilelor de aerisire si a filtrelor de praf;

   - Aspirarea, suprafetelor laterale, a stalpilor si a plafoanelor;

   - Tratarea cu solutii protectoare a mobilei din lemn.

   3. Decapari pavimente (dure, elastice etc.)

   Indepartarea depunerilor depe orice suprafata.

   4. Sigilari si impregnari pavimente

   Aplicarea unor sigilanti sau impregnanti pentru protective cu efect de luciu sau antiderapare.

   5. Cristalizari piatra naturala

   6. Spalat mocheta trei metode (umed, uscat sau injective-extractie):

   - Indepartarea petelor de pe suprafetele textile;

   - Indepartarea urmelor de guma de mestecat;

   - Utilizarea unor detergent care invioreaza culorile.

   7. Igienizari vitrate

   8. Alpinism utilitar

   9. Curatenie locuinte Bacau   

   Pentru servicii de curatenie locuinte in Bacau, apelati cu incredere la societatea Smart Clean. Curatenia este vitala pentru sanatatea celor din jur, de aceea trebuie sa i se acorde o atentie deosebita. Pentru ca in prezent, preocuparile si prioritatile s-au schimbat, acestea nemaiavand in centrul lor curatenia zilnica sau cel putin saptamanala, compania Smart Clean vine in intampinarea voastra cu servicii de curatenie de exceptie, in functie de necesitatile si cerintele fiecaruia dintre voi. Suntem o echipa care se adapteaza foarte usor la nevoile clientilor, capabila sa duca lucrarile la bun sfarsit, in timp real, indiferent de complexitatea lor.

   Profesionalismul, seriozitatea, orientarea catre client, eficienta, comunicarea, respectul, amabilitatea sunt doar cateva dintre valorile care stau la baza societatii noastre si de care s-au bucurat toti acei clienti care au apelat la serviciile pe care le oferim.

   Dispunem de echipamentele si produsele necesare pentru furnizarea unor servicii de curatenie superioare! Contactati-ne si va veti convinge!

   10. Curatenie la domiciliu Bacau

   Un spatiu curat inseamna in primul rand, sanatate, iar personalul societatii Smart Clean stie acest lucru si va ofera servicii de curatenie la domiciliul vostru din Bacau. Preturile nu sunt deloc costisitoare, ba dimpotriva, sunt accesibile oricarei persoane care are nevoie de ajutor in operatiunile de curatare si igienizare a spatiilor din locuinta. Aceste operatiuni, pentru a putea asigura un rezultat pe masura astepatarilor, sunt realizate cu ajutorul unor produse de calitate, specifice fiecarui tip de suprafata si cu ajutorul unor echipamente performante care sa nu le deterioreze in niciun fel.

   In ultimii ani, multe persoane au descoperit utilitatea acestor servicii, chiar daca probabil, la un moment dat, refuzau sa apeleze la o firma de specialitate care sa le ofere ajutorul in acest sens. Din fericire, tot mai multi clienti se bucura de beneficiile dobandite odata cu aceste servicii: au mai mult timp pentru alte activitati, isi desfasoara activitatea si traiesc intr-un mediu curat si sanatos, lipsa de stres, s.a.m.d.

   Fa-ti viata mai usoara cu serviciile de curatenie la domiciliu oferite de catre compania Smart Clean din Bacau!

   11. Curatenie de intretinere

   Asigurarea mentenantei necesare unei bune desfasurari a activitatii clientului.

   Punerea la dispozitia clientului toata logistica necesara

   Amenajari exterioare si peisagistica

   - Tuns iarba si gard viu;

   - Cosmetizare curti;

   - Intretinere spatii verzi.

   DDD

   - Dezinfectie;

   - Dezinsectie;

   - Deratizare.

   Ne adaptam in functie de nevoile dumneavoastra

   Suntem o echipa tanara si profesionista cu o putere mare de adaptare in functie de nevoile clientului. Da, ne plac provocarile! In cazul in care nu ati gasit serviciul de care aveti nevoie in lista de mai sus, nu este nici o problema, trebuie doar sa ne sunati iar un reprezentant Smart Clean va fi la indemana dumneavoastra!

Galerie foto

Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau
Smart Clean - Firma Curatenie Bacau

© 2015 Copyright by firme-curatenie.com