Nume:
First Phone S.R.L. Clinica de Covoare
E-mail 2:
office@curatenie-intretinere.info.ro
Telefon:
0722 706 439
Telefon 2:
0268 412 323
Website:
http://curatenie-intretinere.info.ro
Adresa:
Str. Nicopole, Nr. 46, Brasov

First Phone S.R.L. Clinica de Covoare
Firme curatenie

Firma de curatenie case, birouri, banci, institutii publice, spatii comerciale, hale, unitati industriale – servicii de curatenie personalizate, personal calificat, echipamente si consumabile profesionale – servicii complete, flexibile si adaptate cerintelor fiecarui beneficiar!

Detalii

   Activitatea noastra, a tuturor, lasa doua feluri de urme, unele dorite, iar altele nedorite. Urmele dorite nu sunt altceva decat rezultatele la care ne-am propus sa ajungem, sunt materializarea obiectivelor noastre. La celelalte urme nu ne-am propus sa ajungem, dar fara voia noastra totusi ajungem.

   Ne intrebam care sunt aceste urme? Raspunsul este simplu, mai ales ca face parte din viata personala si profesionala a tuturor. Asadar, urmele nedorite pe care le lasa activitatea noastra sunt cele pe care le denumim prin urmatorii termeni: praf, resturi, deseuri, stropi de var, de vopsea sau ciment dupa constructii, reparatii si amenajari, unsoare si murdarii de tot felul etc. Aceste urme nedorite nu pot ramane in viata noastra asa ca ele si-au castigat un inamic in Brasov si nu numai, un inamic pe nume First Phone.

 

 

   First Phone S.R.L. si-a asumat aceasta lupta cu urmele nedorite rezultate din activitatea noastra, a tuturor, si a transformat-o intr-o misiune pe termen lung si intr-o filozofie de viata. Astfel First Phone si-a propus sa elimine rezultatele nedorite ale activitatilor noastre si sa readuca, in cel mai scurt timp, stralucirea spatiului de lucru si a celui de locuit, dar si zambetul ratacit pentru o vreme.

   Stralucirea biroului, a cladirii de business, a dulcei case in care locuim, a halei de productie, a depozitului, a pensiunii sau a restaurantului, a magazinului, a tuturor spatiilor de lucru si de locuit este rezultatul procesului de curatenie si intretinere, un proces complex asumat cu toata responsabilitatea de echipa de specialisti in domeniu a First Phone S.R.L. Brasov.

   Din 2007 de cand am decis sa activam in domeniul serviciilor de curatenie si intretinere civila si industriala si pana in prezent echipa First Phone a dobandit o vasta experienta in acest segment de activitate. 

 

 

   Experienta dobandita, cultura si valorile noastre, dar si instrumentele si echipamentele de lucru ne recomanda in lupta cu rezultatele nedorite din activitatile beneficiarilor nostri. Devenim, astfel, echipa potrivita, care poate reda, in modul cel mai eficient, stralucirea spatiului de lucru si a celui de locuit.

   Zambetul beneficiarilor nostri la regasirea cu stralucirea este satisfactia noastra, iar cuvinte precum “curat”, “frumos”, “impecabil”, “este ordine”, “in sfarsit s-a dus cu praful si murdaria”, „s-a terminat cu dezordinea aceea” ne intaresc convingerea ca am facut o treaba de calitate, ceea ce inseamna ca beneficiarul este multumit, iar noi ne-am indeplinit cu bine misiunea.

   Ne pregatim pentru o noua misiune, iar aceasta face parte din ciclul dezvoltarii noastre durabile.

First Phone inseamna impecabil de curat!

Servicii

   Clinica de Covoare - curatare si spalare covoare 

   Prin metodele incercate poate de multi dintre noi acasa, urmand sfaturile bunicii sau ale mamei, ne-am straduit mereu, poate prea mult si depunand prea mult efort, pentru a avea rezultate in curatatul covoarelor. Unii dintre noi poate au utilizat metoda de curatare a covorului stergand suprafata acestuia cu un tampon inmuiat in esenta concentrata de ceai. Insa aceasta metoda nu era suficienta, deoarece pentru a-i reimprospata apoi culorile covorului, era necesar ca acesta sa fie periat energic cu o solutie concentrata de apa cu sare grunjoasa sau se presara covorul cu sare, se rula si se lasa asa 2-3 zile, dupa care se peria sarea. O munca mult prea obositoare, ce dura si, poate, de multe ori nu avea rezultatul scontat, facand din curatatul covorului o corvoada.

Curatare covoare – curatare covoare cu monodisc

   Credem ca pentru a fi mai buni in ceea ce facem si pentru a avea rezultate, este necesar nu sa muncim mai mult, ci sa muncim mai bine. De aceea, First Phone prin activitatea pe care o desfasoara, si-a propus sa elimine urmele nedorite din viata noastra, a tuturor, precum: praful, deseurile, unsorile, murdariile de tot felul. Toate acestea intr-un timp cat mai scurt si in cel mai profesionist mod posibil, alaturi de o echipa pregatita si competenta.

   Pentru ca stim cat de obositoare este aceasta munca si cat timp ocupa , printre multitudinile de sarcini pe care le aveti de indeplinit zilnic, First Phone vine in intampinarea dumneavoastra cu un serviciu de curatare covoare ce se realizeaza cu cele mai bune utilaje si produse. 

   Asadar, nu trebuie sa va mai stresati pentru ca trebuie sa le faceti dumneavoastra pe toate. Ne delegati noua aceasta sarcina, de curatare si spalare a covoarelor, iar noi va vom rezolva in cel mai rapid, calitativ si profesionist mod posibil.

   Covoarele dumneavoastra primesc cel mai bun tratament in clinica noastra de covoare. Noutatea in curatarea si spalarea covoarelor la Clinica de Covoare este aceea ca utilizam echipamente de ultima generatie, de cea mai buna calitate. Curatarea covoarelor cu trenul de spalare are 4 etape:

   - Prima etapa este samponarea covorului cu produse profesionale;

   - Etapa a doua este perierea covorului in profunzime;

   - Etapa a treia este limpezirea (clatirea) covorului;

   - Etapa a patra si ultima este rularea covorului, dupa aceasta urmand centrifugarea si uscarea acestuia in tunel, in mediu controlat.

   Piata curateniei si intretinerii

   1. Din punct de vedere al ariei geografice serviciile de curatenie si intretinere civila si industriala sunt focalizate in acest moment in judetul Brasov. Dar unul dintre obiectivele strategice ale First Phone S.R.L. este acela ca in urmatorii ani aria geografica de actiune sa se extinda la nivel national.

   2. Din punct de vedere al personalitatii juridice cererea de servicii de curatenie si intretinere se imparte in doua categorii:

   - Persoane fizice sau domeniul civil;

   - Persoane juridice sau domeniul industrial.

   3. Daca adoptam ca si criteriu de segmentare al cererii de servicii de curatenie si intretinere domeniul de activitate al persoanelor juridice, putem spune ca serviciile din domeniu se adreseaza cererii din urmatoarele clase generale ale domeniilor de activitate:

   - Industria prelucratoare (de la cea alimentara la cea de lemn, cauciuc sau metalurgica);

   - Productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat;

   - Constructii, inclusiv instalatii electrice si tehnico-sanitare;

   - Comert cu ridicata si cu amanuntul, repararea autovehiculelor si motocicletelor;

   - Transport si depozitare;

   - Hoteluri si restaurante;

   - Telecomunicatii;

   - Administratie publica si aparare, asigurari sociale din sistemul public;

   - Activitati de servicii administrative si activitati de servicii suport;

   - Invatamant;

   - Sanatate si asistenta sociala;

   - Altele.

   4. Daca alegem criteriul public-privat, atunci cererea First Phone S.R.L. se delimiteaza in:

   - Cererea din domeniul public;

   -  Cererea din domeniul privat.

   5. Din punct de vedere al nivelului de dezvoltare cererea First Phone S.R.L. se clasifica in:

   - Microorganizatii;

   - Organizatii mici;

   - Organizatii mijlocii;

   - Organizatii mari;

   - Organizatii corporative.

   6. Dupa genul de necesitati cererea First Phone se clasifica in:

   - Cererea de servicii de curatenie;

   - Cererea de servicii de intretinere;

   - Cererea mixta, atat de servicii de curatenie, cat si de servicii de intretinere.

Parteneri

Galerie foto

First Phone S.R.L. Clinica de Covoare
First Phone S.R.L. Clinica de Covoare
First Phone S.R.L. Clinica de Covoare
First Phone S.R.L. Clinica de Covoare
First Phone S.R.L. Clinica de Covoare
First Phone S.R.L. Clinica de Covoare
First Phone S.R.L. Clinica de Covoare
First Phone S.R.L. Clinica de Covoare

© 2015 Copyright by firme-curatenie.com