Nume:
IGIENA SERV SRL
E-mail:
contact@igienaserv.ro
Telefon:
0774.060.606
Website:
https://igienaserv.ro/
Adresa:
Bucuresti
Facebook

IGIENA SERV SRL
Firme curatenie Bucuresti Sector 5

Firma de curatenie case, birouri, banci, institutii publice, spatii comerciale, hale, unitati industriale – servicii de curatenie personalizate, personal calificat, echipamente si consumabile profesionale – servicii complete, flexibile si adaptate cerintelor fiecarui beneficiar!

Detalii

   Activitatea companiei Igiena Serv începe în anul 1999 prin formarea unei echipe de specialiști în domenii complementare salubrității, cu scopul de a dezvolta programe complete și soluții eficiente de igienizare impotriva daunatorilor de tot felul, protectie la foc pentru constructii , curățenie, servicii utile pentru sănătatea clienților și pentru mediul înconjurător , prin colectarea si eliminarea deseurilor toxice si periculoase.
   În prezent, compania Igiena Serv lucrează cu ajutorul unei echipe de peste 50 angajați bine pregătiți în domeniul de activitate al curățeniei și serviciilor conexe, a căror specializare este susținută de programe de formare teoretică și practică pentru a oferi clienților servicii de înaltă calitate.
   Compania desfășoară operațiuni la nivel național, experiența și expertiza echipelor de lucru este dobândită în peste 20 de ani de activitate, astfel încât avem capacitatea de a oferi o gamă extinsă de proceduri și tehnici pentru necesitățile clienților, inclusiv personal calificat și logistică de profil.
   Una dintre cele mai longevive companii de servicii integrate de curățenie de pe piața din România, Igiena Serv oferă servicii pentru un portofoliu major de clienți de pe teritoriul țării, iar indiferent de complexitatea proiectelor și solicitărilor, compania oferă soluții personalizate pentru a asigura cele mai bune rezultate.

   Compania Igiena Serv funcționează după un principiu simplu – oferim clienților oportunitatea de a găsi într-un singur loc toate serviciile esențiale pentru ordinea, curățenia și buna gospodărire a casei, cât și pentru siguranța și sănătatea persoanelor care locuiesc sau lucrează în spații rezidențiale sau comerciale.

 

Solicitati oferta noastra de pret:

0774 060 606

contact@igienaserv.ro

 

Servicii

   Motivația de a dezvolta în mod constant oferta companiei ne ajută să ne specializăm în activități și servicii complementare domeniului nostru profesional:
    -Alpinism utilitar
    -Colectare deșeuri
    -Curățenie generală
    -Curățare hote, Curățare coșuri de fum și tubulaturi ventilație
    -Deratizare-Dezinfecție-Dezinsecție
    -Ignifugare-Termoprotecție metal
    -Materiale PSI, Stingătoare
    -Torcretare beton
    -Cursuri de prim ajutor, Cursuri de igiena publica, Cursuri agent ddd

 

 

Curățenie Generală
Serviciile noastre de curățenie se adresează atât spațiilor rezidențiale, cât și celor comerciale sau instituționale. Acordăm atenție deosebită fiecărui proiect și metodele noastre dau un randament impresionant.


Curățare Hote
Măsuri de mentenanță întreprinse asupra sistemelor de evacuare a gazelor arse și a vaporilor de grăsimi în scopul evitării producerii unor incendii de proporții în urma cărora pot rezulta pierderi materiale, dar și umane.


Curățare Coșuri de Fum și Tubulaturi Ventilație
Sistemele de ventilație necesită în mod periodic curățarea de impurități, îmbunătățirea modului de funcționare prin curățare și chiar schimbarea acestora în cazul în care o simplă curățare nu rezolvă problema.


Amenajare spații verzi
Oferim servicii de amanajare spații verzi– proiectare, amenajare și întretinere, în toată țara.


Alpinism Utilitar
Realizăm operațiuni la înălțime asupra unor clădiri ce necesită curățare sau întreținere periodică cu ajutorul unei echipe profesioniste de alpiniști utilitari.


Colectare Deșeuri
Colectăm, transportăm, reciclăm sau eliminăm deșeuri provenite din toate domeniile industriale cu ajutorul unor echipe specializate.


Deszăpezire
Serviciul de deszăpezire este bazat pe operațiuni de curățare, transport și aplicare de materiale și soluții antiderapante pe străzi, căi de acces, trotuare, curți sau parcări.


Deratizare
Deratizarea este acea acțiune prin care se elimină dăunătorii, cum sunt rozătoarele, prin mijloace chimice, în special, fie otravă ecologică, stații de intoxicare, capcane adezive și aparate cu ultrasunete.


Dezinfecție
Igiena Serv pune la dispoziție proceduri și echipă dedicată de dezinsecție, un proces prin care se elimină microbii și microorganismele de pe diverse suprafețe cu potențial dăunător pentru sănătatea umană.


Dezinsecție
Am dezvoltat planuri preventive pentru a eradica, menține sub control sau proteja împotriva invaziei insectelor.


Ignifugare
Operațiunea de ignifugare constă în tratarea unui material combustibil prin acoperire, vopsire sau impregnare cu produse speciale.


Termoprotecție Metal
Realizăm termoprotecție pentru toate tipurile de structuri metalice, în toată România, conform celor mai exigente standarde în domeniu, încă din anul 1999.


Torcretare beton
Procedeu prin care se consolidează structura unei clădiri, menit să ofere protecție împotriva elementelor exterioare de degradare: intemperii, incendiu, uzură.


Materiale P.S.I
Existența și calitatea materialelor P.S.I. sunt vitale în reușita în lupta cu focul, fiind mijloace care pot ajuta oamenii în condiții de pericol sporit.


Hidranți
Serviciul de întreținere/verificare hidranți este recomandat atât pentru spațiile industriale cât și civile pentru ca în situațiile imprevizibile (precum incendii) aceste dispozitive să fie în stare optimă de funcționare.


Sprinklere
Clădirile de dimensiuni mari si suprafețe, precum spațiile de birouri, sediile comerciale, depozitele, fabricile, necesită să fie dotate cu sisteme de stingere cu apă cu ajutorul sprinklerelor.


Stingătoare
Stingătoarele de incendiu reprezintă mijlocul principal de intervenție pentru stingerea începuturilor de incendiu. Sunt foarte ușor de utilizat și sunt amplasate în așa fel încât să fie la îndemână oricând.


Cursuri Operator Dezinsectie-Deratizare-Dezinfectie
Igiena Serv organizeaza, in mod autorizat, cursuri de calificare pentru agenti dezinfectie, dezinsectie si deratizare. ( agent sau operator DDD).


Cursuri igiena publica
Oferim posibilitatea de a urma un curs de igiena publica, pentru o categorie larga de persoane, care au nevoie de acest curs, in activitatea profesionala: de la lucratorii comerciali, la infirmiere, menajere si pana la la prestatorii de servicii ai companiilor de deratizare.


Cursuri de Prim Ajutor
Fii pregatit! Igiena Serv organizeaza cursuri de prim ajutor. Cursurile de prim ajutor acopera cunostintele necesare pentru a oferi suportul esentual de baza victimelor accidentelor la locul de munca si nu numai.

 

Fiecare serviciu este conceput încât să răspundă cerințelor clienților noștri și oferim calitate pentru fiecare proiect.

Vizitati site-ul nostru pentru mai multe informatii:

 

© 2015 Copyright by firme-curatenie.com