Nume:
Firma Curatenie Constanta
Adresa:
Constanta, Jud. Constanta

Firma Curatenie Constanta
Firme curatenie

Firma de curatenie case, birouri, banci, institutii publice, spatii comerciale, hale, unitati industriale – servicii de curatenie personalizate, personal calificat, echipamente si consumabile profesionale – servicii complete, flexibile si adaptate cerintelor fiecarui beneficiar!

Detalii

  Aceasta pagina este disponibila pentru o singura firma de curatenie din judetul/sectorul selectat

Pentru a va inregistra va rugam sa ne contactati:

0345.192.594

office@firme-curatenie.com

Servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru persoane juridice, birouri, sedii institutii, companii, magazine, hoteluri, restaurante, hale industriale.

   Prin felul flexibil de a vedea lucrurile, dotare de ultima ora, pregatire permanenta a personalului, promptitudine si discretie, imbunatatim permanent calitatea serviciilor oferite.

 

 

Servicii

   Curatenie birouri, spatii comerciale, institutii

   Abordarea noastra sistematizata ne permite sa oferim servicii de curatenie de inalta calitate, personalizabile in functie de nevoile fiecarei companii si tip de activitate. Lucrand in parteneriat cu clientii nostri, putem imbunatati si simplifica sistemul de intretinere corespunzatoare a mediului de lucru, oferind, totodata, beneficii financiare semnificative companiei dumneavoastra, precum si o atmosfera placuta angajatilor dumneavoastra.

   Inca de la prima intalnire, identificam nevoile clientilor, venim cu propuneri concrete care sa reduca costurile si sa creasca calitatea curateniei.

   Serviciile de curatenie industriala pot fi prestate atat in timpul programului de lucru, inaintea inceperii programului de lucru al beneficiarului sau chiar in ture de noapte.

   - Curatenie generala;

   - Curatenie de intretinere zilnica / saptamanala / lunara.

 

 

   Curatenie dupa constructor / reparatii / amenajari  

   Fiecare amenajare lasă în urmă un imobil prăfuit, plin de murdărie și coșmarul pe care îl presupune transformarea acestuia într-un spațiu curat și sănătos.

   Echipa noastră de profesioniști va veni în sprijinul dumneavoastră imediat după terminarea lucrărilor și va curăța în detaliu toate suprafețele, tot ceea ce va trebui dumneavoastră să faceți este să vă instalați comod într-un imobil care strălucește de curățenie.

   Bineinteles, întelegem că este posibil să aveți o lista proprie de cerințe, pe care ne-o puteți prezenta și cu siguranță o vom respecta.

   Curățenia post constructor se efectuează cu echipa de intervenție și constă în operațiuni de îndepărtare a molozului, a resturilor de materiale de construcții și vopsea de pe pereți, pardoseli, geamuri și elemente sanitare, folosind soluții speciale.  

 

 

   Curatenie show-rooms, magazin, hoteluri, restaurante

   Curatenia este foarte importanta atunci cand vine vorba de show-rooms, magazine, hoteluri restaurante, baruri sau cafenele. Pentru a-si mentine clientii si pentru a castiga clienti noi serviciile trebuie sa fie impecabile si totul sa straluceasca de curatenie.

   Curatenie petrecere, evenimente, expozitii

   Personalizarea gamei de servicii de curatenie poate fi facuta in functie de traficul din incintele de curatat, in functie de aceasta se stabileste intervalul optim la care este nevoie de servicii de curatenie, asftel incat incaperile sa fie mereu curate. 

Galerie foto

Firma Curatenie Constanta
Firma Curatenie Constanta
Firma Curatenie Constanta
Firma Curatenie Constanta
Firma Curatenie Constanta
Firma Curatenie Constanta
Firma Curatenie Constanta
Firma Curatenie Constanta
Firma Curatenie Constanta
Firma Curatenie Constanta
Firma Curatenie Constanta
Firma Curatenie Constanta

© 2015 Copyright by firme-curatenie.com