Nume:
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
E-mail:
abludistrib@gmail.com
Telefon:
0744 666 082
Adresa:
Targu Jiu, Jud. Gorj

IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
Firme curatenie

Firma de curatenie case, birouri, banci, institutii publice, spatii comerciale, hale, unitati industriale – servicii de curatenie personalizate, personal calificat, echipamente si consumabile profesionale – servicii complete, flexibile si adaptate cerintelor fiecarui beneficiar!

Detalii

   Interesul fata de domeniul curateniei profesionale ne-a determinat sa ne perfectionam, invatand de la cei mai buni si avand sustinerea unor nume importante in industria curateniei profesionale din tara.

   Prestam o gama diversificata si bine selectata de servicii din domeniul curateniei profesionale. Fiecare serviciu din oferta noastra a fost perfectionat in decursul anilor. Profesionalismul si promptitudinea sunt criteriile ce ne definesc in relatiile pe care le dezvoltam cu beneficiarii nostri.

   Un grad inalt de curatenie nu poate fi obtinut fara echipamente moderne, produse si consumabile specializate. Firma noastra utilizeaza echipamente si tehnologie de ultima generatie. Produsele si solutiile de curatat sunt adaptate suprafatelor de lucru, pentru a proteja si curata suprafetele delicate, cum sunt cele din marmura, granit, travertin sau de a intretine mochetele, tapiteria canapelelor, scaunelor de birou, mobilierul din lemn, banchetele auto etc. Produsele profesionale folosite sunt sigure si ultra-eficiente si au un impact minim asupra mediului.

   Societatea noastra este specializata in efectuarea de operatiuni specifice de curatenie: curatenie generala, curatenie de intretinere si preventiva, curatenie in timpul si dupa constructor sau renovare, spalare si reconditionare covoare si/sau mochete, curatenie restaurante, hoteluri, institutii publice si private, hale industriale, clinici, spitale, cabinete medicale individuale etc.   

 

Servicii

   IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L.  va ofera urmatoarea gama de servicii:

   Curatenie generala

   Curatenia generala se face atunci cand un spatiu nu a fost utilizat de mult timp sau atunci cand discutam despre mutare sau relocare. Recomandam curatenia anumitor tipuri de suprafete precum:

   - Spalat mochete sau covoare;

   - Spalat geamuri sau fatade;

   - Spalat lustre sau luminatoare, etc.

   Utilizam solutii profesionale concentrate pentru curatarea tuturor suprafetelor, echipamente speciale pentru spalarea mecanizata a pardoselilor sau mochetelor, aspiratoare profesionale si industriale, ustensile pentru desprafuirea si despaienjenirea peretilor, tubulaturilor si altor corpuri. Sisteme pentru spalarea geamurilor si sisteme de mop profesionale. Cu ajutorul acestor solutii si ustensile spatiul dumneavoastra ramane curat si dezinfectat.

   Serviciile profesionale de curatenie generala se desfasoara pe baza de contract sau comanda ferma in functie de solicitarile clientului. Se poate efectua lunar, trimestrial, bianual sau anual, în funcţie de nevoile fiecarui solicitant.

   Operaţiunile prestate pentru acest tip de curăţenie sunt:

   - Desprafuirea si despaienjenirea peretilor;

   - Colectarea si evacuarea manuala a deseurilor solide din spatiu;

   - Curatarea prin stergerea manuala in regim semiumed sau uscat a tuturor suprafetelor;

   - Curatarea prin stergere manuala in regim semiumed sau umed a tuturor corpurilor de iluminat, instalatiilor de aer conditionat, a prizelor, intrerupatoarelor si a caloriferelor;

   - Stergerea cu solutii speciale a obiectelor din aluminiu inox sau crom;

   - Spalare rolete si draperii;

   - Spalarea geamurilor, a usilor si a tocariei;

   - Curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare;

   - Spalarea mochetelor si a covoarelor;

   - Lustruirea parchetului;

   - Spalarea cu aparat monodisc a suprafetelor din gresie sau linoleum;

   - Curatare pereti interiori si exteriori.

   Factorii care determina pretul final sunt:

   - Frecventa operatiunilor;

   - Suprafata totala a spatiului;

   - Gradul de murdarie;

   - Tipul si numarul obiectelor (obiecte de mobilier, mochete/covoare, usi si geamuri etc.);

   - Personalul necesar pentru fiecare contract in parte;

   - Cerintele beneficiarilor.

   Curatenie de intretinere

   Modalitatea de lucru, solutiile profesionale utilizate, disciplina angajatilor, confidentialitatea, timpul de lucru redus sunt doar cateva aspecte importante care ne recomanda in acest domeniu.

   Ne alegem cu mare atentie personalul, il perfectionam si calificam la locul de munca iar apoi il introducem in echipa ce urmeaza sa presteze serviciile de curatenie.

   - Curatenie dupa renovare sau constructor apartamente sau case/vile;

   - Curatenie de intretinere sau preventiva la o anumita frecventa;

   - Curatenie generala sau corectiva ocazionala;

   - Curatenie personalizata in care se presteaza doar anumite servicii.

   Toate operatiunile sunt planificate in detaliu, iar angajatii desfasoara activitatile zilnice dupa planul de curatenie intocmit la semnarea contractului de prestari servicii, supervizorii sunt in permanenta in contact cu agentii de curatenie pentru a preveni eventuale probleme.

   Curatenie de intretinere - persoane juridice

   Inca de la prima intalnire, identificam nevoile clientilor, venim cu propuneri concrete care sa reduca costurile si sa creasca calitatea curateniei.

   In definitiv un spatiu curat si un ambient placut la locul de munca, creste productivitatea angajatiilor. Impreuna dezvoltam planul de igiena, fiecare operatiune este supervizata de persoane calificate in industria de curatenie.

   Curatenie de intretinere - persoane fizice

   Curatam apartamente, case sau doar geamuri, canapele, mochete, dezinfectat baile sau degresat bucatariile etc.

   Curatenie post-constructor 

   Curatenia dupa constructor necesita timp, resurse umane, echipamente profesionale (masini monodisc, masini de spalat pardoseli, sistem de mop etc.) si detergenti speciali pentru aceste operatiuni (detergenti decapanti, detergenti acizi pentru indepartarea depunerilor de var, vopsele, chit sau alte materiale de constructii).

   Curatenia dupa constructor incepe cu evacuarea deseurilor grosiere din interior, apoi de la partea de plafon/tavan, urmand desprafuit si despaienjenit pereti, corpuri de iluminat, usi, prize si intrerupatoare, corpuri de mobilier. Lucrarile se finalizeaza cu spalarea/decaparea pardoselilor si retusarea (daca este cazul) finala a curateniei.

   Predarea lucrarilor se face doar in momentul in care intreaga lucrarea este verificata si supervizorul ne asigura ca suprafetele au fost curatate conform contractului.

   Principalele operatiuni specifice serviciilor profesionale de curatenie dupa constructori:

   - Colectarea / evacuarea manuala a deseurilor solide din spatiu (ex: moloz);

   - Aspirarea si curatarea tuturor suprafetelor;

   - Curatarea mecanica a pardoselilor cu masina monodisc;

   - Curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare si a zonelor de mese;

   - Curatarea ferestrelor fatadelor a pervazurilor a usilor si a tocariei;

   - Stergerea prafului de pe toate suprafetele;

   - Decalcifierea grupurilor sanitare si daca este cazul inlaturarea depunerilor de rugina acumulate in timpul constructiilor;

   - Curatarea aparatelor de aer conditionat;

   - Aerisirea si odorizarea incaperilor la finalizarea lucrarii;

   - Curatarea aparatelor de aer conditionat.

   Servicii de spalare geamuri si fatade cladiri in toate localitatile din judetul Gorj

   Oferim servicii de spalare geamuri si fatade cladiri pentru persoane fizice si juridice. Pretul pentru aceste operatiuni se stabileste in functie de suprafata, inaltimea, gradul de murdarie si frecventa lucrarilor.

   Indepartam cu usurinta depunerile grosiere de murdarie de pe tamplaria PVC, tocurile de lemn, geamuri termopan, depuneri de fum de tigara, murdarie dupa renovare sau constructii.

    Spalam geamuri si fatade cladiri in Judetele Alba, Sibiu, Cluj, Brasov, Mures si Hunedoara pe baza de contract.

   Societatea noastra dispune de ustensile si solutii profesionale pentru spalarea geamurilor si fatadelor, atat la nivelul solului cat si la inaltime.

   Dispunem de platforma pentru lucrul la inaltime.  

 

 

   Spalare mochete si covoare

   Oferim servicii de spalare mochete sau covoare. indifetent de cat de murdare sunt mochetele sau covoarele dumneavoastra, noi le vom curata, improspata si dezinfecta.

   Spalarea mochetelor se face de catre noi direct la beneficiar!

   Spalarea profesionala a covoarelor si mochetelor se face cu masina monodisc si aspirator injectie – extractie.

   Cu ajutorul echipamentelor profesionale si detergentilor speciali scoatem petele de pe mochete sau covoare, indepartam guma de mestecat si redam culoarea covorului.

   Spalare tapiterie auto

   Oferim servicii profesionale de spalare tapiterie auto, autocamioane, autobuze si trenuri. Serviciile de spalatorie tapiterii auto se desfasoara la sediul companiei noastre sau la domiciului clientului sau sediul firmelor in cazul persoanelor juridice.

   Pentru curatarea tapiteriei scaunelor si a banchetelor utilizam solutii profesionale menajante cu suprafetele tapitate, detergenti pentru pete, solutii pentru scoaterea gumei de mestecat si solutii profesionale pentru suprafetele din plastic sau metal.

   Dupa fiecare masina spalata ne asiguram ca nu mai apar pete sau diferente de culoare in tapiterii, scoatem fumul de tigara din plafonul masinii astfel lasand un miros proaspat si placut.

 

  

 

   Tarifele pentru spalare tapiterie auto sunt determinate de tipul de masina, gradul de murdarie si numaul de masini care vor fi curatate.

   In cazul persoanelor juridica preturile se negociaza in functie de numarul de masini, frecventa lucrarilor si modalitatea de plata.

   Spalam si dezinfectam scaune tapitate, fotolii de una, doua sau mai multe persoane, capanele si coltare, saltele si paturi. Indepartam cu usurinta petele si murdariile grele de ulei, mancare, lichide, urme carioca, pix sau cerneala.

   Cu ajutorul echipamentelor si solutiilor speciale pentru curatarea tapiteriilor, rezultatele sunt fantastice.

   Pentru restaurante, cafenele, cluburi, hoteluri sau sali festive pretul pentru servicii de spalare si intretinere tapiterii este negociabil in functie de numarul de obiecte care se vor spala, frecventa si gradul de murdarie.

   Decapare pardoseli

   Serviciile de spalare, decapare si reconditionare pardoseli sunt operatiuni speciale de curatenie care au rolul de a curata suprafetele in profunzime, astfel pregatind pardoselile pentru aplicarea stratului protector. Prin operatiunea de decapare inlaturam polimerii de pe pardoselile protejate astfel incat sa putem aplica o noua protectie.

   Decapam si aplicam protectie pe orice tip de pardoseala, piatra naturala sau artificiala, pardoseli din produse pe baza de polimeri sintetici, pardoseli din materiale bituminoase, pardoseli din linoleum sau PVC.

  Curatam si aplicam protectie (ceara sintetica) pe pardoseli noi sau vechi din PVC, Linoleum, Lemn, Epoxi, piatra naturala sau artificiala.

   Aceasta operatiune este solutia perfecta pentru spitale, sali de sport, hale industriale si fabrici, institutii publice si cladiri de birouri.   

   Sectoare de activitate:

   Curatenie institutii publice

   Servicii oferite pentru institutii publice:

   - Curatenie in sedii primarie si consilii locale;

   - Curatenie in spitale si cabinete medicale publice;

   - Curatenie in case de asigurari sau de pensii;

   - Curatenie in tribunale sau judecatorii;

   - Curatenie in camere de comert si industrie locale;

   - Curatenie in institutii scolare, gradinite sau centre universitare;

   - Curatenie in cladirile politiei locale sau judetene si in alte institutii publice;

   - Mentenanta tehnica preventiva si corectiva; 

   - Servicii de aprovizionare cu materiale de curatenie si igiena;

   - Servicii de intretinere spatiu verde;

   - Servicii de inchiriere personal calificat.

   Serviciile de curatenie zilnica se vor realiza dupa un plan de curatenie detaliat, fiecare angajat fiind instruit si calificat la locul de munca. Serviciile ocazionale se vor realiza pe baza de comanda ferma sau contract permanent trimestrial, semestrial sau anual.

   Participam la licitatii publice si suntem inregistrati in sistemul de licitatii publice (SEAP). De asemenea asiguram solutii profesionale si consumabile pentru institutii publice.   

   Curatenie centre comerciale

   Serviciile de curatenie si mentenanta tehnica se desfasoara in timpul si dupa terminarea programului de lucru in cadrul magazinelor, mall-urilor sau a altor locatii destinate comertului.

   Agentii de curatenie din companiea noastra isi desfasoara activitatea conform planul de curatenie conceput impreuna cu beneficiarul, fiecare angajat avand sarcini foarte bine definite, realizate si verificate de catre beneficiar pe baza de proces verbal.

   Curatenie si igiena obligatorie in retail

   Ne angajam sa fim propti, ne angajam sa rezolvam toate problemele aparute, dar mai important ne angajam sa facem totul preventiv pentru a nu ajunge in situatii delicate.

   Asiguram servicii de curatenie in timpul si dupa constructor, curatenie de intretinere preventiva, curatenie generala, asiguram servicii de mentenanta tehnica preventiva si corectiva! 

   Curatenie in centre comerciale:

   - Curatenia de intretinere preventiva;

   - Curatenie dupa constructor sau renovare;

   - Operatiuni speciale de curatenie generala;

   - Curatarea intensiva si tratarea pardoselilor;

   - Curatarea suprafetelor vitrate si a fatadelor;

   - Curatenia in parcari si in spatiile de acces in si din magazine;

   - Intretinerea plantelor de interior;

   - Curatarea sistemelor de ventilatie, tubulaturi si cabluri;

   - Asigurarea consumabilelor in spatiile comune si in birourile administrative;

   - Mentenanta tehnica preventiva si corectiva.  

   Curatenie hoteluri si restaurante

   De la curatenia din timpul si dupa constructor, curatenie de intretinere preventiva sau generala, spalat mochete sau pardoseli, geamuri sau fatade, toate aceste servicii le oferim clientilor foarte pretentiosi din industria HORECA.

   Utilizam produse profesionale concentrate, echipamente pentru toate tipurile de operatiuni, asiguram mentenanta tehnica si servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

   De asemenea odorizarea camerelor hoteliere sau grupurile sanitare din industria HORECA sunt foarte importante. Comercializam odorizante profesionale lichide sau solide!

   Oferim servicii de curatenie institutii alimentare precum restaurante, bucatarii profesinale, cantine si companii de catering, laboratoare de cofetarii si alte locatii unde se gateste sau se servesc alimente.

   Consideram ca industria alimentara este cel mai important sector in care igiena este un factor extrem de important. Riscul de imbolnavire este unul foarte ridicat si tocmai din acest motiv dam o importanta aparte.

   Curatenia in industria alimentara

   Procesul de curatare in institutii alimentare:

   - Prin curatare se indeparteaza substantele nedorite (impuritati, contaminanti) de orice tip (fizic, chimic, biologic);

   - Curatarea reprezinta o premisa obligatorie pentru orice proces de dezinfectare;

   - Murdaria nu poate fi dezinfectata, intai trebuie curatata suprafata, ulterior dezinfectata.

   Dezinfectia in industria alimentara

   Tehnici utilizate:

   - Dezinfectare termica;

   - Dezinfectare chimica;

   - Combinatie de dezinfectare termica si chimica.   

   Curatenie spatii industriale

   Detinem echipamente si solutii profesionale pentru a face fata oricaror servicii de curatenie in spatii industriale, indiferent de tipul pardoselii, cerintele clientiului sau suprafata.   

   Serviciile oferite sunt:

   - Dezvoltarea planului de curatenie in functie de necesitatile clientului;

   - Calificarea si instruirea personalului de curatenie;

   - Asigurarea consumabilelor pentru zonele de birouri si grupuri sanitare;

   - Efectuarea curateniilor generale la cerere sau pe baza de contract ferm;

   - Intretinerea suprafetelor din zonele de productie si a halelor industriale;

   - Degajarea resturilor dupa finalizarea constructiilor;

   - Tratarea pardoselilor speciale din zone de productie.

 

  Curatenie industria medicala

  Curatam, dezinfectam si protejam

   Oferim servicii de curatenie institutii medicale, spitale publice si private, cabinete medicale, policlinici, centre de recuperare si cabinete stomatologice. Toate activitatile de curatenie in institutiile sanitare se desfasoara conform standardelor de igiena si curatenie impuse de Uniunea Europeana.

   Utilizam dezinfectanti si detergenti pentru spatiile sterile si suprafetele din spitale autorizati de catre Ministerul Sanatatii. Personalul companiei este instruit si calificat la locul de munca, toate activitatile se desfasoara conform planului de igiena aprobat de catre beneficiar.

   Domeniul sanitar pe langa cel alimentar se numara printre sectoarele de activitate cu cele mai mari cerinte impuse de legislatia din Romania privind curatenia si igiena in spitale, clinici medicale sau cabinete.

   Majoritatea companiiilor cu spatii sterile aplica o strategie de cresterea a gradului de curatenie pas cu pas:

   - Nivelul 1: Curatarea frecventa a intrarilor, birourilor si holulilor;

   - Nivelul 2: O curatare puternica frecventa a zonelor adiacente spatiilor sterile;

   - Nivelul 3: O curatare puternica si in detaliu a vestiare-lor, usilor si a spatiilor sterile.

 

     In curand sociatatea noastra va fi autorizata sa efectueze servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie!

 

Parteneri

ING BANK TARGU-JIU

LIDL TARGU-JIU

TATICOOL SHOP 

RADIO INFINIT TARGU-JIU

RNP ROMSILVA ADMINISTRATIA NATIONALA DEFILEUL JIULUI

HARGITA HOLDING S.R.L. (import si distributie produse de igiena)

Galerie foto

IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj
IULINSHINE MULTIGRUP S.R.L. - Firma Curatenie Gorj

© 2015 Copyright by firme-curatenie.com