Nume:
Forest Cleaning - Firma de Curatenie Judetul Hunedoara
E-mail:
dafinco@yahoo.com
Telefon:
0744 439 530
Adresa:
Aleea Armatei, Bl. 4, Sc. 1, Ap. 16, Deva, Jud. Hunedoara

Forest Cleaning - Firma de Curatenie Judetul Hunedoara
Firme curatenie

Firma de curatenie case, birouri, banci, institutii publice, spatii comerciale, hale, unitati industriale – servicii de curatenie personalizate, personal calificat, echipamente si consumabile profesionale – servicii complete, flexibile si adaptate cerintelor fiecarui beneficiar!

Detalii

   Cu o experienta indelungata in domeniul curateniei, Forest Cleaning ofera servicii de curatenie profesionale, atat pentru segmentul rezidential – case, vile, apartamente - cat si pentru cel comercial - birouri, hale, spatii comerciale sau showroom-uri.

   Avand in vedere specificul activitatii si variabilele care pot aparea in functie de caz, Forest Cleaning este o companie transparenta, care aplica preturi corecte clientilor sai. Astfel, compania dumneavoastra beneficiaza de evaluare, pentru ca noi sa putem personaliza oferta in functie de nevoile si specificul spatiului.

   Forest Cleaning ofera solutii de curatenie profesionala, la cele mai inalte standarde, folosind aparatura profesionala de ultima generatie, avand un personal dedicat indeplinirii sarcinilor date in cel mai scurt timp.

   Din gama noastra de servicii enumeram:

– Servicii de curatenie persoane juridice, institutii publice;

– Servicii de curatenie pensiuni, hoteluri, restaurante;

– Servicii de curatenie pentru asociatii de proprietari;

– Servicii de curatenie pentru societati comerciale, birouri, supermarket-uri;

– Servicii de curatenie industriala (hale, depozite, fabrici);

– Servicii de curatenie pentru cabinete medicale, clinici;

– Servicii de curatenie pentru persoane fizice:

– Curatenie generala;

– Curatenie de intretinere;

– Curatenie dupa petrecere;

– Curatenie dupa constructor.

Pentru ca dorim sa construim relatii de durata, avem cele mai bune oferte de pret daca va abonati la serviciile noastre. Apelati cu incredere la serviciile noastre de curatenie pentru a economisi timp si bani, beneficiind de toate avantajele unui mediu curat si sanatos!

 

Servicii

 

 

   Curatenie birouri, spatii comerciale, institutii

   Abordarea noastra sistematizata ne permite sa oferim servicii de curatenie de inalta calitate, personalizabile in functie de nevoile fiecarei companii si tip de activitate. Lucrand in parteneriat cu clientii nostri, putem imbunatati si simplifica sistemul de intretinere corespunzatoare a mediului de lucru, oferind, totodata, beneficii financiare semnificative companiei dumneavoastra, precum si o atmosfera placuta angajatilor dumneavoastra.

   Inca de la prima intalnire, identificam nevoile clientilor, venim cu propuneri concrete care sa reduca costurile si sa creasca calitatea curateniei.

   Serviciile de curatenie industriala pot fi prestate atat in timpul programului de lucru, inaintea inceperii programului de lucru al beneficiarului sau chiar in ture de noapte.

   - Curatenie generala;

   - Curatenie de intretinere zilnica / saptamanala / lunara.

   Asiguram servicii de curatenie destinate companiilor din judetul Hunedoara indiferent de tipul de spatiu. Putem asigura servicii de curatenie birouri, curatenia cabinetelor medicale, a spatiilor comerciale, a unitatilor hoteliere, a punctelor de lucru ale companiilor si altele.

   Curatenia se desfasoara conform unei proceduri de lucru ce eficientizeaza costurile, reduce impactul asupra activitatii angajatilor si asigura un nivel de calitate ridicat. Prestarea serviciilor de curatenie comerciala se realizeaza in principal in cadrul unui abonament lunar, dar putem asigura si interventii la cerere.

 

 

   Curatenie industriala si dupa constructor

   Serviciile de curatenie industriala si dupa constructor includ in mare parte curatenia halelor industriale si a cladirilor nou contruite sau renovate dar nu numai. Dispunem de echipamentul necesar acestui tip de curatenie, pentru care este nevoie de mult mai multa munca spre deosebire de celelalte. 

   Prin aceste servicii va ajutam sa va feriti de problemele cu intretinerea spatiilor si a utilajelor de productie astfel incat castigati timpul necesar pentru a va concentra la cresterea profitabilitatii. Serviciile de curatenie industriala pot fi prestate atat in timpul programului de lucru, inaintea inceperii programului de lucru al beneficiarului sau chiar in ture de noapte.

 

 

   Curatenie institutii publice / persoane juridice / unitati hoteliere

   Forest Cleaning presteaza, la cerere sau pe baza de abonament, servicii de curatenie pentru institutii publice precum: sedii de primarii, scoli, spitale, laboratoare, cabinete medicale.

   Curatenie dupa petrecere, evenimente, expozitii

   Curatenia industriala se adreseaza spatiilor mari – servicii de curatenie in hale, depozite, fabrici. Intervenim cu echipamente de lucru industriale ce fac posibila curatarea rapida a suprafetelor mari. Avem personal specializat in curatenie industriala.

   Personalizarea gamei de servicii de curatenie poate fi facuta in functie de traficul din incintele de curatat, in functie de aceasta se stabileste intervalul optim la care este nevoie de servicii de curatenie, asftel incat incaperile sa fie mereu curate. 

   Indiferent de gradul de complexitate, tratam fiecare lucrare cu profesionalism si responsabilitate, pentru ca satisfactia clientilor nostri este principalul obiectiv. Va oferim garantia calitatii si responsabilitatii!

Galerie foto

Forest Cleaning - Firma de Curatenie Judetul Hunedoara
Forest Cleaning - Firma de Curatenie Judetul Hunedoara
Forest Cleaning - Firma de Curatenie Judetul Hunedoara
Forest Cleaning - Firma de Curatenie Judetul Hunedoara
Forest Cleaning - Firma de Curatenie Judetul Hunedoara
Forest Cleaning - Firma de Curatenie Judetul Hunedoara
Forest Cleaning - Firma de Curatenie Judetul Hunedoara
Forest Cleaning - Firma de Curatenie Judetul Hunedoara