Nume:
Sinon International - Firma Curatenie Maramures
E-mail:
curatenie@sinon.ro
Telefon:
0745 203 076
Website:
http://sinon.ro
Adresa:
Str. Victoriei, Nr. 45/3, Baia Mare, Jud. Maramures

Sinon International - Firma Curatenie Maramures
Firme curatenie

Firma de curatenie case, birouri, banci, institutii publice, spatii comerciale, hale, unitati industriale – servicii de curatenie personalizate, personal calificat, echipamente si consumabile profesionale – servicii complete, flexibile si adaptate cerintelor fiecarui beneficiar!

Detalii

   Sinon International este o firma specializata in servicii de curatenie si intretinere profesionala pentru birouri, spatii comerciale, sali de spectacol, curatenie pentru industria grea, industria alimentara, precum si curatenia generala dupa finalizarea unei constructii sau amenajari. Scopul firmei noastre este de a asigura o curatenie perfecta si la cel mai inalt standard.

    Avantajele aduse de o colaborare cu noi:

   - Productivitatea crescută a muncii prin folosirea unui personal bine instruit și a celor mai performante utilaje, mașini, ustensile, produse chimice de uz profesional și a celor mai moderne tehnologii și metode de curățenie;

   - Economie de timp și energie;

   - Prin maniera flexibilă de a înțelege nevoile clienților, dotare de ultima oră, pregătire permanentă a personalului, promptitudine și discreție, îmbunătățim permanent calitatea serviciilor oferite.

   Un grad înalt de curațenie nu poate fi obținut fara echipamente moderne, produse și consumabile specializate. Produsele și soluțiile de curățat sunt adaptate suprafațelor de lucru, pentru a proteja și curăța suprafețele delicate, cum sunt cele din marmura, granit sau de a întreține mochetele, tapițeria canapelelor, scaunelor de birou, mobilierul din lemn s.a. Pe această cale, garantăm și siguranța mediului, produsele având un impact minim asupra mediului.

 

Servicii

   Sinon International va ofera urmatoarea gama de servicii:

   Curatenie birouri, spatii comerciale, institutii

   Abordarea noastra sistematizata ne permite sa oferim servicii de curatenie de inalta calitate, personalizabile in functie de nevoile fiecarei companii si tip de activitate. Lucrand in parteneriat cu clientii nostri, putem imbunatati si simplifica sistemul de intretinere corespunzatoare a mediului de lucru, oferind, totodata, beneficii financiare semnificative companiei dumneavoastra, precum si o atmosfera placuta angajatilor dumneavoastra.

   Inca de la prima intalnire, identificam nevoile clientilor, venim cu propuneri concrete care sa reduca costurile si sa creasca calitatea curateniei.

   Serviciile de curatenie industriala pot fi prestate atat in timpul programului de lucru, inaintea inceperii programului de lucru al beneficiarului sau chiar in ture de noapte.

   - Curatenie generala;

   - Curatenie de intretinere zilnica / saptamanala / lunara.

   Curatenie industriala si dupa constructor

   Serviciile de curatenie industriala si dupa constructor includ in mare parte curatenia halelor industriale si a cladirilor nou contruite sau renovate dar nu numai. Dispunem de echipamentul necesar acestui tip de curatenie, pentru care este nevoie de mult mai multa munca spre deosebire de celelalte. 

   Prin aceste servicii va ajutam sa va feriti de problemele cu intretinerea spatiilor si a utilajelor de productie astfel incat castigati timpul necesar pentru a va concentra la cresterea profitabilitatii. Serviciile de curatenie industriala pot fi prestate atat in timpul programului de lucru, inaintea inceperii programului de lucru al beneficiarului sau chiar in ture de noapte.

   Curatare depozite, hale, fabrici   

   Am participat și am oferit sprijinul nostru în diverse proiecte de dezvoltare (de la faza de construcție, montare și echipare) până în faza finală (întreținere zilnică).

   Avem o experiență vastă în organizare, deținem tehnica de lucru și personalul disponibil executării lucrărilor de mari dimensiuni pentru întreținere zilnică/servicii speciale.

 

 

   Curatenie petrecere, evenimente, expozitii

   Personalizarea gamei de servicii de curatenie poate fi facuta in functie de traficul din incintele de curatat, in functie de aceasta se stabileste intervalul optim la care este nevoie de servicii de curatenie, asftel incat incaperile sa fie mereu curate.   

   Aprovizionare cu materiale consumabile

Galerie foto

Sinon International - Firma Curatenie Maramures
Sinon International - Firma Curatenie Maramures
Sinon International - Firma Curatenie Maramures
Sinon International - Firma Curatenie Maramures
Sinon International - Firma Curatenie Maramures
Sinon International - Firma Curatenie Maramures
Sinon International - Firma Curatenie Maramures
Sinon International - Firma Curatenie Maramures