Nume:
GENERAL ART PRO CLEAN SRL
E-mail:
office@artproclean.ro
Telefon:
0753.012.802
Adresa:
Bucuresti

GENERAL ART PRO CLEAN SRL
Firme curatenie Bucuresti Sector 1

Firma de curatenie case, birouri, banci, institutii publice, spatii comerciale, hale, unitati industriale – servicii de curatenie personalizate, personal calificat, echipamente si consumabile profesionale – servicii complete, flexibile si adaptate cerintelor fiecarui beneficiar!

Detalii

   Art Pro Clean este o companie specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru firme, companii, birouri, case, vile, locuinte, magazine, hoteluri, banci, institutii, etc.
- Prin felul flexibil de a vedea lucrurile, dotare de ultima ora, pregatire permanenta a personalului, promptitudine si discretie, imbunatatim permanent calitatea serviciilor oferite
- Angajatii nostrii sunt instruiti si familiarizati cu cele mai noi procedee, metodologii, solutii si echipamente in domeniu
- Personalul este angajat cu carte de munca, stabil, fiind atent selectionat, avand control medical si cazier curat
- Solutiile ecologice si echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, fabricate in Uniunea Europeana, respecta normele acestora, si tindem ca prin implicarea noastra, prin metode adecvate, sa oferim servicii la Standarde Europene.

   Avantajele aduse de o colaborare cu noi:

   - Productivitatea crescută a muncii prin folosirea unui personal bine instruit și a celor mai performante utilaje, mașini, ustensile, produse chimice de uz professional și a celor mai moderne tehnologii și metode de curățenie;

   - Nu mai trebuie să suportați cheltuielile cu angajarea forței de muncă și costurile suplimentare datorate acesteia (asigurări medicale și sociale, plata concediilor de odihnă și a concediilor medicale, prime, etc.);

   - Economie de timp și energie: coordonarea personalului de întreținere și aprovizionarea cu produse și ustensile de curățat, nu vor mai fi o grijă pentru dumneavoastră sau angajații firmei dumneavoastră;

   - Prin maniera flexibilă de a înțelege nevoile clienților, dotare de ultima oră, pregătire permanentă a personalului, promptitudine și discreție, îmbunătățim permanent calitatea serviciilor oferite.

 

 

   Ați investit miliarde în sedii, hoteluri, centre comerciale sau alte clădiri. Alte miliarde în dotari de ultima oră. Acestea reprezintă o parte importantă a capitalului i dumneavoastră. Întreținerea și îngrijirea lor este la fel de importantă, de aceea, trebuie să aveți un partener gata oricând să vă ajute și să răspundă promt nevoilor dumneavoastra!

   Viziunea Noastra:

   Sa oferim o gama completa de servicii cum ar fi: curatenie post constructor, curatenie de intretinere, desinsectie deratizare, ignifugare, amenajare si intretinere spatii verzi si deszapezire, astfel incat clientul nostru sa economiseasca timp și energie si sa colaboreze cu un singur furnizor care ii poate oferi serviciile care acopera toate nevoile sale pentru intretinerea unei cladiri.

   Misiunea Noastra:

   Sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii, productivitatea crescută a muncii prin folosirea unui personal bine instruit, economie de timp și energie, toate in limita bugetului.   

   Compania detine la acest moment utilaje pofesionale in valoare de 100.000 EUR care asigura desfasurarea activitatilor de curatenie in conditii optime si cu rezultate profesionale. De asemenea avand in vedere continua dezvoltare a retelei la nivel national, detinem 5 autoturisme necesare pentru deplasarea si organizarea optima a echipelor mobile in toata tara precum si a supervizorilor zonali, care vor asigura buna functionare precum si controlul angajatilor nostri din fiecare unitate.

Pentru o ofertă personalizată, care să se plieze pe necesitățile și cerințele dumneavostră, vă rugăm sa ne contactați.

 

Servicii

 

   Intretinere centre comerciale

   Vă putem oferi personal instruit în activități specifice întreținerii spațiilor comerciale și de asemenea vă putem pune la dispoziție utilajele necesare pentru desfășurarea activităților de curățenie mecanizată.

   De asemenea vă putem pune la dispoziție toate materialele consumabile necesare.

   Intretinere sedii companii

   Un centru de de succes este definit de imaginea și de mediul curat în care fiecare client iși desfășoară activitatea.

   Acest tip de curățenie reprezintă un ansamblu de operațiuni ce se execută intr-o anumită succesiune și frecvență dinainte stabilite, printr-un grafic de lucrări, pe baza unui contract (care se stabilește în funcție de programul și nevoile specifice ale fiecărui beneficiar).

   Prin operațiunile zilnice, săptamanale sau lunare efectuate de către echipa de curățenie, sediul companiei dumneavoastră se va prezenta impecabil.

 

 

   Curatare spatii vitrate

   Prin intermediul echipei de intervenție și cu ajutorul echipei noastre de alpiniști utilitari, vă oferim servicii de spălare, dezinfectare suprafețe aflate la înălțimi cuprinse între 1 și 100 de metri. Modalitatile de curatare se vor efectua in functie de suprafata si de tipul de murdarie existent.

   Curatare mocheta

   Curățarea mochetelor este o etapă deosebit de delicată, ce se va efectua doar mecanizat, prin tehnologie de ultima generație.

   Metoda de curățare a mochetei se va alege doar după o ampla evaluare. Aceasta va fi în funcție de natura materialului textil, de gradul de murdărie, de suprafața de lucru, de suportul acesteia pe pardoseală etc.

   Spălarea mecanizată a mochetelor prin metoda uscată.

   Intretinere si tratamente speciale aplicate pardoselilor - lustruire, ceruire, polisare, reconditionare, recristalizare

   Curatenie post constructor

   Fiecare amenajare lasă în urmă un imobil prăfuit, plin de murdărie și coșmarul pe care îl presupune transformarea acestuia într-un spațiu curat și sănătos.

   Echipa noastră de profesioniști va veni în sprijinul dumneavoastră imediat după terminarea lucrărilor și va curăța în detaliu toate suprafețele, tot ceea ce va trebui dumneavoastră să faceți este să vă instalați comod într-un imobil care strălucește de curățenie.

   Bineinteles, întelegem că este posibil să aveți o lista proprie de cerințe, pe care ne-o puteți prezenta și cu siguranță o vom respecta.

   Curățenia post constructor se efectuează cu echipa de intervenție și constă în operațiuni de îndepărtare a molozului, a resturilor de materiale de construcții și vopsea de pe pereți, pardoseli, geamuri și elemente sanitare, folosind soluții speciale.

   Curatenie in timpul si dupa evenimente

   Pentru orice tip de evenimente: expoziții, târguri comerciale, organizări festive sau petreceri, spectacole în aer liber, concursuri sportive, expoziții, prezentări, sau simpozioane.

   Indiferent dacă sunt organizate în interior sau la exterior,  servicii complete de curățenie profesională.

   Servicii de curatenie generala

   Curățenia generală – este o etapa diferită, pretențioasă, tipicara, un serviciu bazat pe detalii.

   Peste 60% din serviciile  sunt servicii de curățenie generală. Pe langă solicitarile ocazionale, majoritatea contractelor noastre de întreținere includ și o curățenie generală lunară.

   Acest tip de curățenie se realizează cu echipe de intervenție formate din personal atent selectat și instruit.

   Curatare depozite, hale, fabrici   

   Am participat și am oferit sprijinul nostru în diverse proiecte de dezvoltare (de la faza de construcție, montare și echipare) până în faza finală (întreținere zilnică).

   Avem o experiență vastă în organizare, deținem tehnica de lucru și personalul disponibil executării lucrărilor de mari dimensiuni pentru întreținere zilnică/servicii speciale.

   Ignifugare, dezinsectie, dezinfectie si deratizare

   Cu echipe instruite și experimentate și logistica necesară pentru a vă oferi servicii prompte, eficiente si de calitate in urmatoarele domenii: deratizare, dezinsectie, dezinfectie.

   Dispunem de echipament tehnic modern, adecvat tuturor tipurilor de tratamente aplicate ca solutii la problemele dumneavoastra. Principala piata a lor spre care se orienteaza firma noastra este data de domeniile publice, institutiile de stat, fundatiile, agentii economici privati, dar si de persoanele fizice.

   Deszapezire

   Intretinere spatii verzi

   Ne ocupăm de mentenanță pentru spații verzi rezidențiale, mentenanță spatii verzi industriale și întreținere spații verzi și terenuri sportive, întreținere spații verzi asociații de proprietari și locatari.

   Sectorul de întreținere grădini și mentenanță spații verzi l-am început din pasiunea pentru curat, sănătate și mediul înconjurător, din necesitatea de a ne simți utili pentru iubitorii de verde, plante și gazon. Ne place să facem întreținere de spații verzi cu personal calificat și tănăr, cu utilaje proprii de performanță ridicată, programe regulate și bine stabilite, discreție și eficiență.

   După intervențiile noastre de întrețineri spații verzi, suprafețele revin la forma inițială recăpătându-și din prospețime, splendoare, atracție și utilitate.

   Aprovizionare cu materiale consumabile

Galerie foto

GENERAL ART PRO CLEAN SRL
GENERAL ART PRO CLEAN SRL
GENERAL ART PRO CLEAN SRL
GENERAL ART PRO CLEAN SRL
GENERAL ART PRO CLEAN SRL
GENERAL ART PRO CLEAN SRL
GENERAL ART PRO CLEAN SRL
GENERAL ART PRO CLEAN SRL

© 2015 Copyright by firme-curatenie.com