Nume:
Genius Clean S.R.L. - Firma Curatenie Valcea
E-mail:
zavoianu.mihai@yahoo.com
Telefon:
0742 417 231
Telefon 2:
0742 855 443
Telefon 3:
0771 422 836
Fax:
0350 432 321
Adresa:
Str. Ostroveni, Nr. 9, Ramnicu Valcea, Jud. Valcea

Genius Clean S.R.L. - Firma Curatenie Valcea
Firme curatenie

Firma de curatenie case, birouri, banci, institutii publice, spatii comerciale, hale, unitati industriale – servicii de curatenie personalizate, personal calificat, echipamente si consumabile profesionale – servicii complete, flexibile si adaptate cerintelor fiecarui beneficiar!

Detalii

   Genius Clean S.R.L. ofera servicii de curatenie profesionale, atat pentru segmentul rezidential – case, vile, apartamente - cat si pentru cel comercial - birouri, hale, spatii comerciale sau showroom-uri. Deasemenea Genius Clean S.R.L. ofera servicii de spalat covoare, mochete, canapele, fotolii, tapiterii auto.

   Avantajele aduse de o colaborare cu noi:

   - Productivitatea crescută a muncii prin folosirea unui personal bine instruit și a celor mai performante utilaje, mașini, ustensile, produse chimice de uz professional și a celor mai moderne tehnologii și metode de curățenie;

   - Nu mai trebuie să suportați cheltuielile cu angajarea forței de muncă și costurile suplimentare datorate acesteia (asigurări medicale și sociale, plata concediilor de odihnă și a concediilor medicale, prime, etc.);

   - Economie de timp și energie: coordonarea personalului de întreținere și aprovizionarea cu produse și ustensile de curățat, nu vor mai fi o grijă pentru dumneavoastră sau angajații firmei dumneavoastră;

   - Prin maniera flexibilă de a înțelege nevoile clienților, dotare de ultima oră, pregătire permanentă a personalului, promptitudine și discreție, îmbunătățim permanent calitatea serviciilor oferite.

   Un grad înalt de curațenie nu poate fi obținut fara echipamente moderne, produse și consumabile specializate. Produsele și soluțiile de curățat sunt adaptate suprafațelor de lucru, pentru a proteja și curăța suprafețele delicate, cum sunt cele din marmura, granit sau de a întreține mochetele, tapițeria canapelelor, scaunelor de birou, mobilierul din lemn s.a. Pe această cale, garantăm și siguranța mediului, produsele având un impact minim asupra mediului.

 

 

Servicii

   Genius Clean S.R.L. va ofera urmatoarea gama de servicii:

   Curatenie birouri, spatii comerciale, institutii

   Abordarea noastra sistematizata ne permite sa oferim servicii de curatenie de inalta calitate, personalizabile in functie de nevoile fiecarei companii si tip de activitate. Lucrand in parteneriat cu clientii nostri, putem imbunatati si simplifica sistemul de intretinere corespunzatoare a mediului de lucru, oferind, totodata, beneficii financiare semnificative companiei dumneavoastra, precum si o atmosfera placuta angajatilor dumneavoastra.

   Inca de la prima intalnire, identificam nevoile clientilor, venim cu propuneri concrete care sa reduca costurile si sa creasca calitatea curateniei.

   Serviciile de curatenie industriala pot fi prestate atat in timpul programului de lucru, inaintea inceperii programului de lucru al beneficiarului sau chiar in ture de noapte.

   - Curatenie generala;

   - Curatenie de intretinere zilnica / saptamanala / lunara.

 

 

   Curatenie apartamente, case, vile

   Comparativ cu, curatenia industriala, curatenia intr-un apartament sau casa de locuit impune anumite cerinte speciale de care noi tinem cont la fiecare lucrare. Este vorba despre „acele detalii”, lucrurile marunte care fac diferenta intre o femeie de serviciu si o firma profesionista de curatenie.   

  Savurati placerea de a sti ca aveti o casa curatata de o echipa profesionista de curatenie in care puteti avea incredere. Suntem o companie ce face curatenie asa cum va doriti de fiecare data. Apelati la noi si veti avea o casa curata ce va va da satisfactie deplina.

   - Curatenie generala;

   - Curatenie de intretinere;

   - Curatenie dupa constructor;

   - Curatenie dupa petreceri / evenimente / sarbatori.

 

 

   Curatenie industriala si dupa constructor

   Serviciile de curatenie industriala si dupa constructor includ in mare parte curatenia halelor industriale si a cladirilor nou contruite sau renovate dar nu numai. Dispunem de echipamentul necesar acestui tip de curatenie, pentru care este nevoie de mult mai multa munca spre deosebire de celelalte. 

   Prin aceste servicii va ajutam sa va feriti de problemele cu intretinerea spatiilor si a utilajelor de productie astfel incat castigati timpul necesar pentru a va concentra la cresterea profitabilitatii. Serviciile de curatenie industriala pot fi prestate atat in timpul programului de lucru, inaintea inceperii programului de lucru al beneficiarului sau chiar in ture de noapte.

 

 

   Curatare mocheta

   Curățarea mochetelor este o etapă deosebit de delicată, ce se va efectua doar mecanizat, prin tehnologie de ultima generație.

   Metoda de curățare a mochetei se va alege doar după o ampla evaluare. Aceasta va fi în funcție de natura materialului textil, de gradul de murdărie, de suprafața de lucru, de suportul acesteia pe pardoseală etc.

   Spălarea mecanizată a mochetelor prin metoda uscată.

   Curatenie petrecere, evenimente, expozitii

   Personalizarea gamei de servicii de curatenie poate fi facuta in functie de traficul din incintele de curatat, in functie de aceasta se stabileste intervalul optim la care este nevoie de servicii de curatenie, asftel incat incaperile sa fie mereu curate. 

 

Oferte speciale

   TARIFE CURATENIE

   Curatenie servicii

   - Curatenie dupa constructor = 6 LEI / mp / interventie;

   - Curatenie generala = 5,5 LEI / mp / interventie;

   - Curatenie de intretinere = 4,5 - 5 LEI / mp / luna - birouri; 

   - Curatat geamuri = 3 LEI / mp / fata (suprafete accesibile).

   Curatenie locuinte, apartamente, vile

   - Garsoniera = 300 LEI;

   - Apartament 2 camere = 350 LEI; 

   - Apartament 3 camere = 500 LEI; 

   - Apartament 4 camere = 600 LEI;

   - Vile - in functie de suprafata = 5 LEI / mp (intre 1000 si 1800 ron).

   Curatenie dupa constructor ( renovare ) in locuinte, apartamente, vile

   - Garsoniera = 350 LEI;

   - Apartament 2 camere = 400 LEI;

   - Apartament 3 camere = 600 LEI;

   - Apartament 4 camere = 750 LEI;

   - Vile - in functie de suprafata = 6 LEI / mp (intre 1200 si 2000 ron).

   Curatat covoare, mochete

   - Curatat covoare, mocheta, cu spuma uscata = 6 LEI / mp (firme peste 100mp)l

   - Curatat covoare, mocheta, cu spuma uscata = 6.5 LEI / mp (persoane fizice).

   Alte servicii curatenie

   - Curatat tapiterie masina = 75 - 125 LEI;

   - Curatat canapele, fotolii si tapiterii = 25 - 70 LEI.

   Preturile sunt negociabile in functie de suprafata si gradul de murdarie. Pentru covoare si mochete transportul este inclus in pret.

Parteneri

SC ZETCAS SRL
SC ROTAREXIM SA
ADP RM.VALCEA
CMI DOCTOR BALAN MARIANA
SC BET CAFFE ARENA SRL
SC IMANAR CONSULT SRL
SC PIRMAR SRL
CASA JUDETEANA DE PENSII
SC COMAT SA
SC PODIUM SRL

Galerie foto

Genius Clean S.R.L. - Firma Curatenie Valcea
Genius Clean S.R.L. - Firma Curatenie Valcea
Genius Clean S.R.L. - Firma Curatenie Valcea
Genius Clean S.R.L. - Firma Curatenie Valcea
Genius Clean S.R.L. - Firma Curatenie Valcea
Genius Clean S.R.L. - Firma Curatenie Valcea
Genius Clean S.R.L. - Firma Curatenie Valcea
Genius Clean S.R.L. - Firma Curatenie Valcea