Portalul ofera informatii complete despre firmele de curatenie din Romania.

Partenerii nostri va pun la dispozitie servicii complete de curatenie profesionala, curatenie de intretinere, curatenie dupa renovare, dupa constructori, curatenie in institutii publice si unitati industriala, locuinte, birouri, hale, spalare geamuri, igienizare bucatarii, grupuri sanitare, curatare pereti lavabili, vitrine, pardoseli, mochete, covoare, aspirare profesionala, detartrare, aprovizionare consumabile, utilizand produse de curatenie profesionale.

Firmele de curatenie promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.firme-curatenie.com iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor de cea mai inalta calitate.

5 cai de a alege firma de curatenie perfecta

5 cai de a alege firma de curatenie perfecta

Cum alegeti o firma de curatenie cand toate vorbesc la superlativ de serviciile lor? Da, e cam greu…de aceea, in calitate de specialisti pe aceasta piata atat de aglomerata de oferte va dam cateva sfaturi pentru a alege cel mai bun serviciu:

   1. Prima impresie. Daca persoana care face evaluarea sediului unde se va face curatenia nu va inspira incredere sau este nepregatita din punct de vedere profesional, imbracata neglijent, nepunctuala, renuntati.

   2. Echipamente profesioniste. Acum curatenia nu se mai face doar cu mopul. Interesati-va daca firma are echipamentele necesare unei curatenii eficiente: aspiratoare de curatat si de spalat mocheta, aparat pentru scoaterea mizeriei dintre rosturi, aparat pentru topirea grasimii, pentru curatat jaluzelele, pentru spalatul pardoselilor etc.

   3. Salariati. Intrebati daca firma care va ofera servicii de curatenie are salariati angajati, testati si cu experienta. La urma-urmei nu va puteti permite sa lasati pe oricine in sediul/locuinta dvs. Oricum porniti de la premisa ca trebuie sa aveti incredere, dar pastrati anumite limite.

   4. Preturi.  In general, preturile de pe aceasta piata sunt destul de rezonabile raportate la munca depusa. Dar trebuie sa stiti dinainte de lucrare pretul, daca este cu TVA sau nu, daca la a doua interventie veti primi sau nu un discount.

   5. Referinte. Foarte important este sa cereti firmei in cauza referinte de la clienti. Acest lucru va ajuta sa aflati daca firma efectueaza servicii de calitate sau nu.

sursa: anunturi-utile.ro