Portalul ofera informatii complete despre firmele de curatenie din Romania.

Partenerii nostri va pun la dispozitie servicii complete de curatenie profesionala, curatenie de intretinere, curatenie dupa renovare, dupa constructori, curatenie in institutii publice si unitati industriala, locuinte, birouri, hale, spalare geamuri, igienizare bucatarii, grupuri sanitare, curatare pereti lavabili, vitrine, pardoseli, mochete, covoare, aspirare profesionala, detartrare, aprovizionare consumabile, utilizand produse de curatenie profesionale.

Firmele de curatenie promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.firme-curatenie.com iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor de cea mai inalta calitate.

Cum să facem curăţenie într-un timp cât mai scurt şi fără bătăi de cap

Cum să facem curăţenie într-un timp cât mai scurt şi fără bătăi de cap

Curăţenia este un proces anevoios şi neplăcut pentru multe dintre femei. Specialiştii sunt de părere că cea mai întâlnită greşeală este aceea de a curăţa cameră cu cameră. Dacă alegem să ne concentrăm mai mult pe o singură încăpere, o să obosim şi nu vom reuşi să obţinem aceeaşi curăţenie peste tot.

“Atunci când faci curat, trebuie să fii organizată”, spun specialiştii. Potrivit acestora, trebuie să începem întotdeauna de la cel mai înalt punct al încăperii şi să mergem în încăpere de la stânga la dreapta acesteia. În felul acesta, nu o să ratăm nici o zonă din greşeală şi nici nu va trebui să ne facem probleme pentru că am scăpat praf pe poliţele mai joase, deja curăţate. 

Vă prezentăm paşii pe care trebuie să-i urmaţi pentru a termina curăţenia cât mai repede. 

1. Ştersul prafului 

Se şterge praful din fiecare cameră. Pentru a scăpa de amprente, acestea vor fi şterse cu o cârpă din microfibră înmuiată în apă caldă. 

Pasul 2: Suprafeţele din sticlă şi oglindă 

“Pentru a ne asigura că nu rămân urme, trebuie să folosim o cârpă umedă din microfibră după care vom şterge cu una uscată”, explică Mariana Terec, reprezentanta unei firme de curăţenie. 

Pasul 3: Baia şi bucătăria 

Trebuie să aplicăm dezinfectant pe cadă, chiuvete şi toalete. Le lăsăm câteva minute, după care le freacăm. În bucătărie vom şterge cuptorul cu microunde şi obiectele electrocasnice. 

Pasul 4: Pardoseala 

Prima dată vom da cu mătura, după care o să spălăm pardoseala din bucătărie şi din baie sau acolo unde mai este necesar. Se foloseşte o soluţie dezinfectantă adecvată tipului de pardoseală. 

Pasul 5: Aspirarea 

“Următorul pas este aspirarea locuinţei.”Trebuie să dăm cu aspiratorul în toate încăperile, începând dintr-un capăt al locuinţei. Se folosesc toate periile din dotare, pentru a aspira şi unghiurile mai greu accesibile”, a explicat Mariana Terec.

sursa: adevarul.ro