Portalul ofera informatii complete despre firmele de curatenie din Romania.

Partenerii nostri va pun la dispozitie servicii complete de curatenie profesionala, curatenie de intretinere, curatenie dupa renovare, dupa constructori, curatenie in institutii publice si unitati industriala, locuinte, birouri, hale, spalare geamuri, igienizare bucatarii, grupuri sanitare, curatare pereti lavabili, vitrine, pardoseli, mochete, covoare, aspirare profesionala, detartrare, aprovizionare consumabile, utilizand produse de curatenie profesionale.

Firmele de curatenie promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.firme-curatenie.com iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor de cea mai inalta calitate.

Descopera cel mai bun agent natural de curatare pentru casa ta

Descopera cel mai bun agent natural de curatare pentru casa ta

Iata o lista de moduri in care puteti utiliza otetul ca agent de curatare pentru caminul dumneavoastra:

- daca amestecati otet cu sampon pentru copii obtineti o solutie foarte buna pentru a curata pensulele de machiaj sau orice pata facuta de produse cosmetice. 

- puneti in cuptorul cu microunde un castron cu otet si lasati-l acolo pana fierbe. Aburul va inmuia foarte repede petele si va elimina orice miros neplacut.

- curatati geamurile si obiectele din sticla cu un amestec de spirt medicial cu otet – in parti egale.

- creati o solutie de curatat universala din otet si apa cu care puteti curata rafturile si interiorul frigiderului, blaturile din bucatarie,  gresia, practice orice suprafata plana.

- puneti o cana de otet la clatitul rufelor albe pentru a le da stralucire. Daca aveti haine in care ati transpirat, inainte de a le pune la spalat, inmuiati-le putin in otet pentru a nu risca sa scoateti rufele decolorate din masina.

- indepartati petele de cafea de pe canile pe care le folositi frecvent. Umpleti-le cu otet si lasati-le peste noapte. A doua zi petele vor disparea ca prin minune. Spalati si scrumierele la fel.

- preparati un amestec din doua linguri de ketchup si doua de otet pentru a obtine o solutie de curatat excelenta pentru bronz si cupru.

- folositi otetul si pentru a dezinfecta baia. Puneti otet intr-un recipient cu pulverizator si aplicati pe vasul de toaleta. Ucide toate bacteriile si toti microbii. Este cel mai bun dezinfectant natural.

-  pentru a reda luciul mobilei amestecati otet si ulei in parti egale.

- solutia pentru tigaile si oalele afumate sau cu ulei ars pe ele este sa le scufundati timp de o zi intr-un amestec de otet cu praf de copt. 

sursa: casamea.ro