Portalul ofera informatii complete despre firmele de curatenie din Romania.

Partenerii nostri va pun la dispozitie servicii complete de curatenie profesionala, curatenie de intretinere, curatenie dupa renovare, dupa constructori, curatenie in institutii publice si unitati industriala, locuinte, birouri, hale, spalare geamuri, igienizare bucatarii, grupuri sanitare, curatare pereti lavabili, vitrine, pardoseli, mochete, covoare, aspirare profesionala, detartrare, aprovizionare consumabile, utilizand produse de curatenie profesionale.

Firmele de curatenie promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.firme-curatenie.com iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor de cea mai inalta calitate.

Trucuri pentru a mentine sub control curatenia din casa

Trucuri pentru a mentine sub control curatenia din casa

Intr-o casa care este curata tot timpul nu exista magie, ci responsabilitate. Chiar si tu te poti bucura tot timpul de ordine, daca iei in seama cateva sfaturi.

In cazul in care astazi te decizi sa faci curat in casa, nu te apuca sa realizezi totul intr-o singura zi. Doar cand te gandesti la cat vei avea de munca, o sa fii tentat sa renunti. Incepe cu o singura camera si apoi pe rand fa-le pe toate, te sfatuieste Care2.

Dupa ce termini, intretinerea este cheia succesului. Doar cateva minute petrecute zilnic adunand tot ceea ce nu este pus in ordine te vor scuti de ceva ce poate deveni coplesitor.

Aparate trasnite de facut curatenie

Incearca sa nu ai foarte multe obiecte decorative in casa. Acestea aduna praful si sunt foarte greu de intretinut.

Tine in balcon cateva cutii pe care sa notezi "De dat", "De reciclat", "De aruncat" si din cand in cand vezi ce mai trebuie depozitat in acestea.

Chiar daca iti plac magnetii de pe frigider, evita sa aduni o multime. In caz contrar in mintea ta va fi haos din cauza obiectelor ingramadite si exact asa va fi si in casa ta. Nici nu banuiesti cat de mult pot influenta micile amintiri.

In privinta prafului, nu trebuie sa iei de fiecare data o carpa si o solutie speciala, asta o poti face saptamanal. In schimb, cumpara un pamatuf special si o data la doua zile sterge cu acesta. Iti va lua doar 5 minute maximum sa cureti intreaga casa. Bineinteles, daca nu te opresti sa te uiti la televizor dupa ce stergi cate un corp de mobilier.

De asemenea, sa bagi aspiratorul zilnic este extrem de enervant si obositor, insa poti da o data la doua trei zile cu matura. Ai grija sa o faci inainte sa stergi praful. Daca o faci apoi, muncesti inutil pentru ca in timp ce maturi praful se va depune la loc.

sursa: ziare.com