Portalul ofera informatii complete despre firmele de curatenie din Romania.

Partenerii nostri va pun la dispozitie servicii complete de curatenie profesionala, curatenie de intretinere, curatenie dupa renovare, dupa constructori, curatenie in institutii publice si unitati industriala, locuinte, birouri, hale, spalare geamuri, igienizare bucatarii, grupuri sanitare, curatare pereti lavabili, vitrine, pardoseli, mochete, covoare, aspirare profesionala, detartrare, aprovizionare consumabile, utilizand produse de curatenie profesionale.

Firmele de curatenie promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.firme-curatenie.com iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor de cea mai inalta calitate.

Cum sa cureti corect mochetele

Cum sa cureti corect mochetele

Vrei sa cureti mochetele si nu stii cum sa faci acest lucru fara a fi nevoit sa le scoti de sub mobila? Iata cateva trucuri la care poti apela pentru a scapa de pete sau de urmele de praf acumulate in timp.

Curatarea intregii mochete

Daca vrei sa curatei si sa reimprospatezi intrega mochete, trebuie mai intai sa o aspiri temeinic, pentru a elimina orice urma de scame si murdarie de pe suprafata acesteia.
Prepara apoi o solutie dintr-un litru de apa cu o lingura detergent lichid de vase, doua linguri de bicarbonat de sodiu si sucul de la o lamaie. Amesteca totul foarte bine, pentru ca bicarbonatul sa se topeasca.

Inmoaie un burete in solutia obtinuta si stoarce-l apoi foarte bine. Curata intreaga mocheta cu aceasta solutie, avand grija sa elimini spuma in exces. Cand ai terminat lasa camera sa se aeriseasca si mocheta sa se usuce. Cand mocheta este complet uscata, aspir-o din nou.

Indepartarea petelor proaspete
Ti-a caut paharul din mana sau ai scapat pe jos farfuria cu mancare? Indeparteaza imediat alimentele si aplica solutii absorbante pentru a indeparta surplusul de lichid. Vei fi nevoit sa aplici mai multe straturi de servete absorante, din hartie. Nu freca si preseaza-le pentru a absorbi cat mai mult lichid.

Prepara o solutie concentrata de apa carbogazoasa si detergent lichid de vase. Aceasta solutie este excelenta si pentru petele de grasime. Aplica solutia direct pe pata si freaca bine cu ajutorul unui burete.

Curata apoi solutia prin tamponare, cu servete de hartie. Daca este necesar repeta procedeul.

sursa: casa.acasa.ro